Hoppa till sidans innehåll

Skridskoskola Information


I skridskoskolan får barnen lära sig grunderna i skridskoåkning, leka lekar och ha roligt på isen. 
Skridskoskolan pågår under några veckor på hösten och några på våren.

 

Tider och pris
Vårens träningar kommer att vara söndagar kl. 10-10.50. Det kommer att vara 6 tillfällen under våren, 27/1, 3/2, 10/2, 24/2, 3/3 och 10/3. 

50kr/tillfälle betalas på plats med swish eller kontant. 

Detta behöver du
Hjälm (helst med namnlapp fram), stadiga skridskor och varma men ej för tjocka kläder. Undvik overall eller jeans, plagg som är svåra att röra sig i. Tag gärna med ett par extra vantar.

Klubbrum och omklädningsrum
Föräldrar och syskon är alltid välkomna in i Skara KF:s klubbrum som ligger längst ner i ishallen. Det finns en skylt på dörren märkt Skara KF. På skärmen i entren står det vilket omklädningsrum som är bokat för Skara kf. 

Övrigt
Kom i god tid så att du kan vara färdig när träningen börjar. Glöm inte toabesök innan! Tränaren talar om när man får gå på isen.
Föräldrar är såklart välkomna att titta på träningen, men de får vara på läktaren under lektionen. Föräldrar i båset distraherar barnen och uppmärksamheten flyttas från tränarna till mamma eller pappa, vilket får till följd att tränarnas arbete försvåras och barnen får mindre utbyte av lektionen.
Viktig information finns på vår hemsida.

För barn som inte kan stå på skridskorna själva så får föräldrarna gärna vara med på isen och hjälpa till, dock med skridskor på! Detta eftersom vi har ett begränsat antal tränare.

Uppdaterad: 22 JAN 2019 21:26 Skribent: Rebecca Pedersen
E-post: Adressen Gömd

Postadress:
Skara KF - Konståkning
Vilan
53237 Skara

Besöksadress:
Vilan
53237 Skara

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info