Hoppa till sidans innehåll

Månadsbrev Maj

17 MAJ 2021 17:08
Här kommer Skara KF:s månadsbrev för maj. Här får ni information om vad som är på gång i föreningen!
  • Skapad: 17 MAJ 2021 17:08

Den 31 maj är det årsmöte! Vi ses på samma ställe som förra året, på baksidan av ishallen utanför vårt klubbrum. Kläder efter väder!
Det kommer att bli ytterligare ett test i Skaras ishall, den 10 juni. De åkare som är redo för test kommer att informeras om detta. Även under Skövdelägret, den 3 juli kommer det vara ett test (hit anmäler man själv till via Västergötlands konståkningsförbunds hemsida, https://www.skatevkf.se)
I sommar kommer åkarna ha tre träningsfria veckor: 29, 30 och 31.
Det kommer inte att vara något läger i Skara som vanligt i sommar, eventuellt kommer det att anordnas träningsdagar under vecka 26 och 32.
I höst kommer Moa Berglund hoppa in som tränare. Moa är 25år, kommer ifrån Luleå och har tävlat som elitåkare. Hon är tränare i Lidköping och har utbildning 2A. Vi välkomnar Moa till Skara!
En liten påminnelse! För att förhindra smittspridning är det viktigt att alla tar sitt ansvar och efterlever råd och rekommendationer:
För att förhindra möten med ishockeyn ska alla, både föräldrar och åkare, gå ut via nödutgången vid läktaren, EJ VIA HUVUDINGÅNGEN! Grinden kommer vara upplåst för att kunna ta sig till parkeringen.
Det är endast tillåtet med totalt 8 föräldrar (max en förälder/vårdnadshavare per åkare) på läktaren/ i ishallen och max två vuxna i omklädningsrummet. Viktigt att det förs en dialog mellan föräldrar, då vi kommer att behöva hjälpas åt med skridskoknytningar. Inga syskon är tillåtna i ishallen under denna period. Föräldrar måste omedelbart lämna ishallen (via läktarens nödutgång) när Skara KF:s istid är slut för att förhindra krock med hockeyn.
Informerar era barn om att det är viktigt att hålla avstånd både på träning och i omklädningsrum.
Fysträning kommer endast hållas i ishallen under konståkningen istider.
Vid covid-19 smitta i familjen får åkare ej delta i träning.
Vid exponering för covid-19 smitta i skola/barnomsorg ska rekommendationen från Smittskyddet följas och åkare får ej delta i träning.
Vid frågor kontakta ansvarig person i respektive grupp:
D,CD: Ida Sunden 070-9685409
C: Markus Sunden 070-4040701
BC: Sofia Essgärde 073-3262533
B: Catrin Samuelsson 073-3146401
A: Erica Areflykt 070-6657275
Skribent: Ida Sundén
E-post: Adressen Gömd

Postadress:
Skara KF - Konståkning
Vilan
53237 Skara

Besöksadress:
Vilan
53237 Skara

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info