Hoppa till sidans innehåll

Månadsbrev April

14 APR 2021 21:47
Här kommer Skara KF:s månadsbrev för april. Här får ni information om vad som är på gång i föreningen!
  • Skapad: 14 APR 2021 21:47

Styrelsen kommer att jobba för skapa ett ungdomsråd under våren/sommaren. Planen att ha rådet ska utgöras av representanter från varje träningsgrupp.

Den 6 maj anordnar Skara KF ett testtillfälle i Skaras ishall. De åkare som är redo för test kommer att informeras om detta.

Det har varit en lång process, men nu kan vi äntligen meddela att vår huvudtränare Maja Polzer numera är fastanställd på 70 procent av föreningen. Det ger oss som föreningen en säkerhet inför framtiden - likaså för Maja.

Lite tråkigare nyheter är att Frida Göransson kommer att avgå som föreningens kassör och därför söker vi nu en efterträdare. Har ni ekonomisk kunskap och intresse, eller kanske en släkting som kan tänka sig att ta sig an denna roll? Hör av er till någon i styrelsen eller ta kontakt med Frida (070-1426278, This is a mailto link) för att få veta mer vad det innebär. Frida har även lovat att stötta den nya kassören i övergången. Frida har gjort ett fantastisk jobb och lämnar över en ekonomi i mycket gott skick.

Ni kan skriva upp 31 maj i kalendern, då planerar vi hålla föreningens årsmöte. Det kommer att komma mer information kring detta inom kort. 

Med vänlig hälsning 

Skara KF:s styrelse

Skribent: Ida Sundén
Epost: Adressen Gömd

Postadress:
Skara KF - Konståkning
Vilan
53237 Skara

Besöksadress:
Vilan
53237 Skara

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info