Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om Skara KF
Du är redan följare. Får du inga mejl kan du redigera dina Notisinställningar under Mina uppgifter.
Klicka på bekräftelselänken i det mejl vi skickat dig för att börja ta emot uppdateringar från Skara KF.
Skara KF
Följ oss för uppdateringar
Månadsbrev Augusti
Nu är vi i full färd med att starta upp säsongen 24/25.
Tjejerna har redan kört igång försäsongsträningen i de olika grupperna och styrelsen har haft det första mötet för hösten.
Här kommer några punkter av intresse framöver:
Vi har beslutat kring vilka försäljningar vi satsar på under säsongen.
Först ut blir det Ullmax så man kan fylla på höst/vinterförrådet med varma produkter.
Till jul Mixboxen (blandade produkter lämpligt till exempelvis julklappar) och potatis kombinerat.
Till vårsäsongen kör vi först Newbody och slutligen Kakservice.
Mer info kring första försäljningen och när den drar igång kommer skickas ut från försäljningsgruppen.
Vi håller på att utöka gänget som slipar skridskor. Tidigare har Daniel Johansson och Erik Holm gjort ett bra jobb att sköta om detta.
Nu ska även Stefan Kylén och Markus Sundén läras upp för att kunna avlasta kring slipningen.
Mer info kommer ut senare kring kontaktuppgifter etc för hur man går tillväga kring att få sina skridskor slipade.
V. 40 drar vi igång huvudsäsongen och därmed skridskoskolan. Här hjälps vi åt två och två med att bemanna och ta emot och skriva in nya barn som vill testa på.
Schema kommer snart mailas ut så ni kan planera in era pass.
Vi kommer återigen anordna vår egna tävling och i år blir det v. 43. Det var en fröjd att se hur alla samarbetade kring förra årets tävling och hur bra det slutligen gick. I år vill vi givetvis inte vara sämre.
Alla föräldrar kommer få uppgifter kring tävlingshelgen för att vi ska kunna genomföra den.
Så boka in helgen v. 43 i kalendern tills vidare så kommer det ytterligare information framöver!
Med förhoppning om en utvecklande säsong med mycket glädje och gemenskap!
Mvh Styrelsen
Kommentera
Du måste logga in för att kommentera